Üdvözöljük

A DGS Global stratégiai menedzsment és HR tanácsadó vállalkozást nagy tapasztalattal rendelkező magánemberek alapították 2006-ban.

 

Az elmúlt 7 évben komoly szakmai hírnévre tettünk szert. Cégünk nevéhez fűződik több mint húsz országos kutatás és felmérés, több mint 5500 szervezet részvételével. Tizenhat országos konferenciánkon és rendezvényünkön 250 előadót és több mint 1500 résztvevőt the gamsat cooking – writing successful essays for the exam find-bride.com review  produce more on the web making more visits for your blog crime láttunk vendégül. Több éve kiemelt projektünk az egyedülálló, saját fejlesztésű módszertanon alapuló Országos HR Benchmark Felmérés. A mindennapokban számos iparágat ismerő szakértő csapatunk több száz hazai munkáltató gyakorlata alapján, saját és nemzetközi kutatásokra alapozva tud segítséget nyújtani partnereinknek a hatékonyságnövelésre fókuszálva a vezetés, szervezetfejlesztés, stratégiai tanácsadás , a konfliktus kezelés és a humánerőforrás-menedzsment területén.

 

Tevékenységünk jóval túlmutat a klasszikus tanácsadáson. Küldetésünknek tekintjük a HR szakma széles körű tapasztalacseréjének megteremtését, a szervezeti és üzleti hatékonyság növelését, valamint a hazai társadalmi-gazdasági szférában az emberierőforrás-menedzsment elismertségének és stratégiai szerepének elősegítését.

 

A DGS Global 2013. évben mind tulajdonosi szerkezetében, mind a működésében megújult. A jól működő tevékenységek – kutatás, coaching kutatás, HR fejlesztés – megtartása mellett alapos előkészítés után, most új termékeket szolgáltatásokat vezetünk be, mint például a Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére című két napos tréning programunkat, Munkajogi Szimultán Tréning egy napos tréning programunkat, vagy a Szervezeti Hatékonyság Növelés átfogó tanácsadói, szervezetfejlesztési és hatékonyság növelési programunkat.

 

Megújult a szakértői csapatunk és a honlapunk is. Célunk változatlanul az, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek elérhetőek a nagyvállalatok mellett a kis és közép vállalkozások számára is.