Alapító tagok

Célunk, hogy a HR Horizon tagok a saját tapasztalataik megosztásán túl, a HR területen elismert szakemberek bevonásával fejlesszék tudásukat, valamint a közös munka eredményeképpen növeljék a HR szakma elfogadottságát és annak presztizsét.

Bostay Éva

HR vezető, OS Security Kft

A Pécsi Tudományegyetemen szerzett diplomát és több mint 6 éve HR vezetőként tevékenykedik az OS Security Kft.-nél. A HR Horizon kezdeményező és alapító tagja. Célja, egy olyan szakmai találkozó megteremtése, ahol összehozza a HR vezetőket, szakértőket, és a HR-hez szorosan kapcsolódó területek szakembereit. Speciális területe a munkaügyi viták hatékony rendezése „mediátori” szerepkörben. Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadóként segíti a vállalat bér- és jövedelemgazdálkodását. Kiemelt eredményt ért el a szervezetfejlesztés és a szervezetkultúra területén. Több éves tapasztalattal rendelkezik csoportos interjúztatásban. Toborzás, kiválasztás témában számos helyen tart előadásokat.

Király József business coach ACC

DGS Global ügyvezető igazgató

Több mint 15 éve dolgozik a HR és cégvezetés területén. Kedvenc szakterületei a szervezeti hatékonyság növelése, szervezeti költségek csökkentése, a konfliktus helyzetek kezelése, mediáció, válság kezelés és kommunikáció.