Online regisztráció a tréningre

Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére - 2 napos tréning

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Online regisztráció

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot!

Az árak áfa nélkül értendők.

A részvételi díj tartalmazza a dokumentáció, ebéd, kávé, és az üdítő költségeit.

1. Résztvevő:

Hozzájárulok, hogy a DGS Global további rendezvényeiről termékekről, szolgáltatásokról elektronikus úton is tájékoztasson:

2. résztvevő

Hozzájárulok, hogy a DGS Global további rendezvényeiről termékekről, szolgáltatásokról elektronikus úton is tájékoztasson:

Amennyiben szeretne jelentkezéséről e-mailen visszaigazolást kapni, kérjük, töltse ki az alábbi mezőt.

Számlázási cím (amennyiben eltér a fent megadott címtől)

A jelentkezést engedélyező személy

Jelentkezésének beérkezése után elektronikus úton visszaigazolást és díjbekérőt küldünk. Kérjük az összeget szíveskedjen átutalni. Az összeg beérkezését követően postai úton küldjük meg a számlát. Fizetési késedelem esetén a résztvevő minden felszólítási- és inkasszódíj megtérítésére kötelezett. Esetleges programváltozások jogát fenntartjuk. Visszalépés: Csak írásban lehetséges. A részvétel visszamondása esetén 20.000,- Ft+áfa, a tréninget megelőző 2 héten belüli lemondás esetén 40.000,- Ft+áfa adminisztrációs költséget számolunk fel. A rendezvényt megelőző 2 napon belüli lemondás esetén a résztvevő a teljes részvételi díjat köteles megtéríteni. A bejelentett résztvevő helyettesítésére természetesen van lehetőség. Jelentkezésének beérkezése után regisztrációjának visszaigazolását és a díjbekérőt elektronikus úton kézbesítjük. Amennyiben egy héten belül nem érkezik meg Önhöz a visszaigazolás, kérjük vegye fel ügyfélszolgálati munkatársunkkal a kapcsolatot az info@dgsglobal.hu e-mailcímen.