Munkajogi Szimultán Tréning

A jogszabályi környezet változásai, az új Munka Törvénykönyvének alkalmazása bizony sok esetben okoz fejtörést a cég menedzsmentjének és középvezetőinek. A DGS Global szakértői csapata segítséget nyújt abban, hogy felkészüljenek a legváratlanabb helyzetekre.

Munkajogi Szimultán Tréning
Munkajogi problémák megvitatása „élesben”
 
Minden cég életében – legyen az néhány fős vállalkozás vagy multi – vannak munkajogi problémák, amelyek a mindennapi működést költség-oldalról jelentősen befolyásolják. A jogszabályi környezet állandó változásai, az új Munka Törvénykönyvének alkalmazása bizony sok esetben okoz fejtörést a cégek menedzsmentjeinek, középvezetőinek, de az sem elhanyagolható, hogy jelentős költségcsökkentés érhető el pusztán a munkajog biztosította eszközök okos alkalmazásával.
 
Programunk mottója:
 
„Ha zsákutcába jutsz, vissza kell térned a kezdetekhez, hogy megtaláld a helyes utat!”
 
Tudjuk, hogy a sokszáz résztvevős konferenciákon, előadásokon nem mindig lehet célratörő, konkrét kérdéseket feltenni, még inkább nehézség a kérdés mögötti helyzetet, érdekeket kellő részletességgel vázolni, amely azonban gyakran elengedhetetlen a megfelelő válasz megformálásához. Ezt felismerve egy kifejezetten kis létszámú, interaktív, „kérdezz-felelek”-jellegű tréningprogramot dolgoztunk ki. A Munkajogi Szimultán Tréning során egy-egy adott munkajogi téma mentén tehetik fel kérdéseiket és kapnak megbízható, szakértői választ. A kis létszám (maximum 12 fő) biztosítja, hogy minden résztvevő szót kapjon, elmondhassa a cégét érintő aktuális vagy éppen hosszabb ideje fennálló problémákat, de a kérdések megválaszolásán túl egy mindenki számára építő jellegű eszmecsere kialakítását is célul tűztük ki.
 
A Munkajogi Szimultán Tréning témája: Játék a számokkal – a hatékony munkaidő-gazdálkodás gyakorlata
 
• Ha az Ön cégénél gondot okoz a munkaidő és a pihenőidő megfelelő beosztása;
 
• Ha az Ön cége hétvégi túlórát fizet, pedig nem is kellene;
 
• Ha az Ön számára a munkaidő-keret szabályrendszere „kínai”;
 
• Ha az Ön cégét is megbírságolta már a munkaügyi felügyelőség a munkaidős szabályok megszegése miatt;
 
• Ha az Ön cége szeretne költséghatékonyabb munkaidő-gazdálkodást elérni,
 
úgy a Munkajogi Szimultán Tréning programunkon alkalma lesz feltenni kérdéseit.
 
A Munkajogi Szimultán Tréninget a munkajog elismert szakértője, dr. Rátkai Ildikó ügyvéd munkajogi szakértö vezeti.
 
A program időpontja: 2014. május 28. 14-19 óra
 
Helyszín: MagNet Ház, Budapest Andrássy út 98. (Parkolás a környező utcákban térítés ellenében, illetve a felvonulási téren ingyenesen lehet)
 
Részvételi díj: 45.000,-Ft + 27% ÁFA, amely tartalmazza a részvételt a tréning programon, az ellátást, valamint a tréning dokumentációját nyomtatott formában.
 
Kedvezmények:
I. 2014. május 18-ig történő jelentkezés esetén 10% kedvezmény a program díjából
II. Egy cégtől 2 vagy több jelentkező esetén 10% kedvezmény a program díjából
III. A HR Horizon tagjai számára 10% kedvezmény a program díjából
(a kedvezmények nem vonhatók össze, egy jelentkező csak egyféle kedvezményre jogosult)
 
A program hatékony lebonyolításához minimum 8 fő részvétele szükséges. Amennyiben 8 főnél kevesebb a jelentkező, A DGS Global fenntartja a jogot a program törlésére és a program törlése esetén erről a jelentkezőket e-mailben, illetve telefonon értesíti. A program törlése esetén a már befizetett teljes részvételi díjakat a DGS Global haladéktalanul visszautalja a jelentkezőnek.
 
Jelentkezés: kiraly@dgsglobal.hu mail címen vagy a 06 70 6311338 telefonszámon