Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére

Tapasztalataink alapján a munkahelyi konfliktusokat az elsősegély szintjén, a munkahelyi vezetők nem, vagy nem jól kezelik, amiből a cégeknek anyagi hátránya származott. Ezt felismerve dolgoztuk ki két napos tréning programunkat.

„Az elsősegélynyújtás célja, hogy az életet vagy egészséget veszélyeztető heveny állapot miatt azonnali egészségügyi ellátásra szoruló személy haladéktalanul - addig is, amíg részére a szükséges orvosi ellátás biztosítható - egészségi állapotának helyreállítására, illetőleg rosszabbodásának megakadályozására irányuló szakszerű ellátásban részesüljön”*

Hogyan fordítható le ez az üzleti folyamatokra, a cégek működésére?

Szembesült már cégvezetőként azzal, hogy a szolgáltatásának színvonala, a termelés hatékonysága látszólag indok nélkül csökkent? Találkozott már olyannal, hogy munkahelyi vezetői elvesztették a beosztottaik bizalmát? Előfordult már a cégénél, hogy munkahelyi szabályok súlyos megsértéséről már csak a jogvesztő határidőn kívül értesült? Vesztett már a cége munkaügyi pert a beosztottjával szemben?

Ha a fenti kérdésekre legalább egy esetben igennel válaszolt, akkor az Ön cégénél már előfordult, hogy a munkahelyi konfliktusokat az elsősegély szintjén, a munkahelyi vezetői nem, vagy nem jól kezelték, amiből az Ön cégének anyagi hátránya származott. A műszakvezetők és termelésirányítók, fiókvezetők, boltvezetők sajátos vezetési feladatokat látnak el. Irányításuk alatt születik meg az az eredmény, amelyért a szervezetet létrehozták. Nekik kell felkészíteni beosztottjaikat munkájuk elvégzésére, nekik kell motiválni munkatársaikat, nekik kell megoldani minden olyan problémát, amelyek a végrehajtó folyamatokban jelentkeznek. A képzés célja, hogy felkészítse őket erre az összetett, felelősségteljes feladatkörre. A képzés egyaránt megvalósítható kihelyezett formában és nyílt képzésként is. A DGS Global szakértői által kidolgozott Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére című tréning program feltárja a munkahelyi vezetők (termelésben, logisztikában, kereskedelemben, back officban) napi vezetési problémáit, megismerteti Őket az erősségeikkel és gyengeségeikkel, segíti Őket a konfliktus helyzetek kezelésében, felkészíti Őket a napi konfliktus helyzetek kezelésére úgy, hogy minimalizáljuk a munkahelyi, munkajogi problémákat, csökkentsük a problémák generálta költségeket, bevétel kieséseket. A Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére programot ajánljuk a közép, nagyvállalatok és multik, saját vezetői részére ahol vagy a térbeli elhelyezkedés, vagy a folyamatos üzem miatt nincs állandó (hétvége, éjszaka, ünnepnap) munkajogi és vagy HR támogatás, ezért a munkahelyi vezetők felelőssége jelentős, és intézkedésük, az elsősegély alapvetően befolyásolja a konfliktusok kimenetelét és azok következményeit.

A Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére tréning elérhető mind magyar mind angol nyelven. A 2. tréning nap végén a 8-12 fő vezető képes lesz arra, hogy felismerje a különböző konfliktus helyzeteket, kiválassza az elsősegély nyújtás leghatékonyabbb módszerét, kezelje a konfliktus helyzetet a professzionális segítség megérkezéséig, ezáltal elhárítsa, vagy csökkentse a jogi és anyagi kockázatokat.

A Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére tréninget, a munkajog elismert szakértője dr. Rátkai Ildikó, valamint a professzionális coachok és trénerek, Hegedűs Dóra ACC, és Schaffer Beáta ACC vezetik.

Bővebb információ: info@dgsglobal.hu

A DGS Global 2013. november 26-27. között a Lion's Garden Hotel Budapestben (1146 Budapest, Cházár András utca 4.) rendezi meg a Munkahelyi Elsősegély Konfliktusok Kezelésére Nyílt Tréning 2013 rendezvényét.

A rendezvény programterve már ELÉRHETŐ!

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Részvételi díj:
149.000,-Ft + 27% ÁFA,amely tartalmazza a részvételt a 2 napos tréning programon, az ellátást, valamint a tréning dokumentációját nyomtatott formában, azonban nem tartalmazza az esetleges szállás költségét

Kedvezmények:
I. 2013.november 5-ig történő jelentkezés esetén 10% kedvezmény a program díjából
II. Egy cégtől 2 vagy több jelentkező esetén 10% kedvezmény a program díjából
III. Joint Venture Szövetség tagvállalatai számára 10% kedvezmény a program díjából
(a kedvezmények nem vonhatók össze, egy jelentkező csak egyféle kedvezményre jogosult)

A program hatékony lebonyolításához minimum 10 fő részvétele szükséges. Amennyiben 10 főnél kevesebb a jelentkező, a DGS Global fenntartja a jogot a program törlésére és a program törlése esetén erről a jelentkezőket e-mailben, illetve telefonon értesíti. A program törlése esetén a már befizetett teljes részvételi díjakat a DGS Global haladéktalanul visszautalja a jelentkezőnek. A program törlése esetén - a már kifizetett részvételi díj visszatérítésén kívül – egyéb igényt nem áll módunkban elfogadni.