Tanácsadók

Megújult a szakértői csapatunk célja változatlanul az, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek elérhetőek a nagyvállalatok mellett a kis és közép vállalkozások számára is.

Király József business coach

ügyvezető

Több mint két évtizedes vezetői és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik a humán erőforrás menedzsment és a szervezetfejlesztés területén. Átfogó szakmai ismereteket szerzett a szervezeti és vállalati hatékonyságnövelés módszereiben és HR kutatások irányításában. Specialitásai közé tartozik a szervezetek hatékonyságának elemzése és fejlesztése, az ehhez szükséges átalakítási projektek vezetése, létszám racionalizálás, outplacement, outsourcing. A munkája során gyakorlati tapasztalatokat szerzett a krízishelyzetek kezelésében, a konfliktus helyzetek tárgyalásos megoldásában is.

Schaffer Beáta ACC

Vezető tanácsadó,Jogi szakokleveles közgazdász

Az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) által akkreditált coach 350 óra szakmai tapasztalattal. Több évtizedes banki és multi-céges gazdasági igazgatói tapasztalattal. Az IFJÚ TITÁNOK – az ezredforduló fiatal vezetői egy coach szemével c. könyv szerzője

Hegedűs Dóra PCC

Vezető coach, Jogi szakokleveles közgazdász

Az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) által akkreditált coach 750 óra szakmai tapasztalattal. A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) magyar tagozatának alapítója és 5 évig elnökségi tagja.Az ICF EMEA régiója Koordinációs Csapatának tagja. A Magyar Coach-szervezetek Szövetségének elnöke. A coaching szakmáért végzett munkájáért 2012-ben megkapta az egyik legnagyobb elismerésnek számító ICF„President’sAward”-ot.  A Hős Útja Coach Projekt és a nemzetközi ACSTH akkreditációval bíró Coach Akadémia egyik alapítója, oktatója

Dr. Rátkai Ildikó

Vezető tanácsadó, Ügyvéd

Jogász, közgazdász, 2004. óta ügyvéd. Több mint 13 éve foglalkozik munkajoggal, többségében nagy alkalmazotti létszámú, illetve multinacionális cégek magyarországi vállalatai számára végez munkajogi-munkaügyi tanácsadási,munkaügyi peres és hatóságok előtti jogi képviseleti tevékenységet. Magyar, angol és német nyelveken dolgozik.

A különböző gazdálkodó szervezetek számára végzett jogi tanácsadás és jogi képviselet során jelentős gyakorlati ismereteket szerzett többek között a munkahelyi problémák, konfliktusok, érdekviták, valamint kollektív munkaügyi viták jogi oldalról történő megoldásában.

Számos munkajogi szakkönyv szerzője, illetve társ-szerzője (Az új Munka Törvénykönyve gyakorlati alkalmazása és összevetése a korábbi előírásokkal; A Munka Törvénykönyve a gyakorlatban; Munkaügyi ellenőrzés a gyakorlatban; A munkaviszony megszüntetése a gyakorlatban; Munkaköri leírások és munkaszerződés-minták munkáltatóknak / Menedzser Praxis Szakkiadó Kft.), munkajogi cikkek, publikációk szerzője (Munkaügyi Értesítő; Humán Tanácsadó; HVG Munkajog Különszám, stb.).

Rendszeresen tart előadásokat, tréningeket a munkajog különböző témáiban magyar, angol, illetve német nyelven.